tommarket, tom market

Csapatszellemünk

Üzleteink alapelve az, hogy egy jó csapat elengedhetetlen a siker eléréséhez. Üzleteinkben pontos célkitűzések várnak megvalósításra, melyet csak egységes akarattal lehet elérni. Ehhez mind a vezetés, mind a munkatársak segítsége szükséges. Üzleteink vezetői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy egy jó csapatszellem alakuljonki a kollektívánál. Munkatársaink számára hosszú távú biztos munkahelyet nyújtunk, kiemelkedő jövedelemmel, előrelépési lehetőséggel, kellemes környezetben.

 

Csapatépítő tréningek

A minőségi munkához elengedhetetlen az összhangban működő csapat. A Tom Market mindent megtesz annak érdekében, hogy kollégái, partnerei összehangolt csapatként működhessenek együtt a mindennapi feladatok elvégzése során. Ennek érdekében számos rendezvénnyel segítjük a jobb összetartást és a csapatmunkát, mint például: nyári hajózás, évzáró buli, nőnapi rendezvény.
Annak érdekében, hogy a jókedv mellett a szakmai tudás is biztos lábakon álljon, a csapatépítéseken túl oktatásokat és különböző tréningeket is tartunk munkatársaink számára.