tommarket, tom market

500. sz. Angster József Szakképző Iskola

A közelmúltban megkeresett egy barátom azzal az ajánlattal, hogy tudna-e a TOM MARKET támogatást nyújtani az 500-as Angster József Szakképző Iskolának reklámlehetőség fejében? Természetesen a TOM MARKET élelmiszerbolt-hálózat igent mondott a felkérésre, mivel ez mindkét fél számára előnyös kapcsolat. Ebből az okból kifolyólag látható a rendezvényeken viselt pólókon a TOM MARKET logó.

Keszthelyi Tibor elmondása alapján, manapság az iskolák komoly diáktoborzó kampányt folytatnak az ideális tanulói létszám elérése érdekében. Az Angster József szakképző iskola Várnagyi Mihály igazgató úr vezetésével ebben is élen jár, négy helyszínen is részt vesz pályaválasztási kiállításon, jelentős minőségi előnnyel a többi iskolával szemben. Ezek időrendi sorrendben a következők: Pécs, Mohács, Siklós, Szigetvár. A TOM MARKET csapata sok sikert kíván az iskola jó szerepléséhez a pályaválasztási kiállításokon, gratulál az iskola vezetésének, az újszerű kezdeményezésekhez.

Keszthelyi Tibor pár mondatban ismertette a rendezvénysorozat célját, miszerint a Pécs vonzáskörzetébe tartozó városokban lakó, pályaválasztás előtt álló diákok, nagy számban jelentkeznek, tanulnak (50-60%) az Angster József szakképző iskolába, ezért rendkívül fontos a vidéki pályaválasztási börze. A siklósi pályaválasztási kiállításon az Angster József Szakképző Iskola ismét nagyot domborított. Ismét megkérdeztem Keszthelyi Tibort, most arról, hogy mi a titka a kimagasló szereplésüknek a kiállításon? Elmondása szerint arendezvényeken nagy hangsúlyt fektetnek arra,hogy az iskola szakjai a lehető legérdekesebb módon legyenek bemutatva. Példaképpen említhetnénk a nőiruha-készítők divatbemutatóját, vagy az autószerelők veteránjármű bemutatóját. A sikeres pályaválasztási kiállítás utolsó helyszíne Szigetvár volt, ahol ismét rendkívül nagy érdeklődés volt az Angster József Szakképző Iskola szakjaira. Ezennel sok-sok eszes és szorgalmas felvételizőt kíván a TOM MARKET csapata az iskolának!

Reméljük, hogy a jövőben ismét beszámolhatunk együttműködésünkről az olvasóknak.