tommarket, tom market

Üzlethálózatunk

Hálózatunk a magyar élelmiszer-kiskereskedelmi egységeket fogja össze. Üzleteink a Tom Market élelmiszerboltok a Tom Market Franchise Hungary Kft-hez tartoznak franchise viszonyban.

Első hazai üzletünket 2007. november 20-án nyitottuk meg Pécsen. Eddig tíz megyében vagyunk jelen összesen 106 üzletettel, melynek révén piacvezető pozícióra tettünk szert.

Üzletpolitikánk

Törekszünk olyan közeget kialakítani, melyben vásárlóink számos élelmiszert megtalálnak nagy választékban úgy, hogy jól képzett munkatársaink szívélyes, gyors kiszolgálást nyújtanak, amelynek elengedhetetlen része a barátságos mosoly. Üzleteinkben a vevők állnak a középpontban, elégedettségük számunkra a legfontosabb. Partnereink számára pedig olyan együttműködési lehetőségeket nyújtunk, amelyek segítik boltjaik jobb, jövedelmezőbb működését.

Céljaink

  •     Egyre kedvezőbb árakat tudjunk nyújtani
  •     Vásárlóinkat minél színvonalasabb, barátságosabb kiszolgálásban részesítsük
  •     Termékpalettánkban minden fellelhető legyen
  •     Termékeink minősége a lehető legmagasabb színvonalú legyen
  •     Országos lefedettség elérése, hogy mindenhol vásárlóink közelében lehessünk

Életstílus és filozófia

Cégünk, és üzleteink, és a benne dolgozó emberek, mind-mind azt a nézetet vallják, hogy igen is lehet dolgozni és élni vidáman.

Természetesen nem állítom, hogy nincsenek időszakok, mikor nem csattanunk ki a jókedvtől, de a lényeg az, hogy miből van több: a „derűből”-vagy a ”borúból”? Az ember saját maga dönthet arról, hogy melyiket választja!
Ha az élet narancs helyett citromot ad, csinálj belőle limonádét! Mi a Tom Market összes szereplői ezt a nézetet valljuk! Nálunk minden ezt sugallja, a kinézetünk, a színvilágunk, a jókedvünk, a lendületességünk, a fiatalos gondolkodásunk, és sokszor a látható „őrültségeink” is.